Tretmani, edukacije i tečajevi

Auralasers je poduzeće nastalo prije svega iz želje i entuzijazma da se novi oblici liječenja uvedu i u naše prostore. Već dugi niz godina medicina postaje sve više tehnološka, slijedeći liniju što kvalitetnije dijagnoze te minimalne terapijske invazivnosti. U tom pogledu primjena svjetlosnih izvora postaje obvezan put liječenja. U našem je cilju prvenstevno informirati i educirati medicnsko osoblje, pratiti ga tijekom rada i osigurati uvijek ispravne odgovore na postavljena pitanja. To nas čini drugačijim od ostalih. Provjerite i Vi zašto znamo najviše . Naše usluge polaze od Vas, Vaših potreba, preko savjeta, seminara, praktičnih tečajeva, edukacije,servisa, prodaje ili najma uređaja ( dnevni ili mjesečni ) te svakakopostprodajne usluge. Mi pratimo Vaš rad od početka, zato nam se obratite sa povjerenjem. Svim zainteresiranim nudimo suradnju u vidu rada u Vašem prostoru sa našim operaterima. Naša suradnja sa najkvalitetnijim proizvođačima medicinski uređaja jamči sigurnost zato i svaki uređaj prati dvogodišnje jamstvo te svatko tko počinje radom ima mogućnost praćenja ponuđenih protokola koji su rezultat višegodišnjih medicinskih ispitivanja. Iza nas je više od 250 medicinskih publikacija te konstantnog rada kako bi se postojeći protokoli poboljšali i pomogli Vama da Vašem pacijentu pružite najbolju terapiju.
Edukacija Jedan od svakako najbitnijih elementa u primjeni tehnike u medicini je edukacija. Znajući da je na operatera otpada preko 50% odgovornosti za uspješnu primjenu tehnologije u terapiji svaki naš klijent obavezno prolazi kurs primjene samih uređaja u domeni koja je od njegovog interesa. Obzirom na naše brojne publikacije kao i knjiga koja je u prometu od rujna 2006 ( “Lasers in phlebology” – O. Marangoni ), našim klijentima nudimo uvijek prave odgovore, pomoć prije, tijekom i nakon kupnje te periodičkim seminarima gdje se mogu izmjenjivati informacije skupljene tijekom rada. Većinu tečajeva vršimo sami te uz pomoć domaćih i stranih stručnjaka Također i nekoliko puta godišnje organiziramo veće skupove sa temama vezanih u dermatologiji ( dermokirurgija, vaskularne lezije, pigmentarne lezije itd. ), flebologiji ( endovaskularna kirurgija manjih i većih vena uključujući i safeničku i ekstrasafeničke vene ), odontostomatologiji, terapiji, estetskoj medicini ( epilacija, fotorejuvenacija itd. )

Vršimo edukacije iz područja primjene lasera, pulsirajućeg svijetla, kavitacije, radiofrekvencije, velashape tehnologija, microneedliga, hifu, i ostalih tehnologija. U našim studijima  Centar Aura u Poreču i u Rijeci moguće je ugovoriti termine tretmana i odraditi edukacije na modelima sa najnovijim tehnologijama iz podrucja estetike.

TRETMANI

 

 

A za klijente kojma su tretmani potrebni, pozivamo ih da posjete naš studio laserske korektivne kozmetologije i funkcionalne terapije u Poreču i Rijeci – Centar Aura

Tečajevi, seminari i individualne edukacije iz područja korektivne kozmetologije

fronte